CorelDRAW Graphics Suite X6 Expand your creative horizons!
Limited time offer! Buy CorelDRAW

*Hierop zijn voorwaarden van toepassing

CorelDRAW® Graphics Suite X6 is de vertrouwde oplossing voor grafisch ontwerp voor uw zakelijke communicatie. Dankzij de omgeving boordevol inhoud en de professionele software voor grafisch ontwerp, fotobewerking en websiteontwerp beschikt uw bedrijf over alle tools om probleemloos, stijlvol en vol vertrouwen te kunnen communiceren. Uw personeel kan heel rustig beginnen, maar heel snel bijleren dankzij de ingebouwde Help, trainingsvideo's, van royalty's gevrijwaarde foto's en professioneel ontworpen sjablonen.

Deze versie biedt krachtige nieuwe functies, waaronder software voor websiteontwerp, een nieuwe typografische engine met OpenType®-ondersteuning, creatieve tools voor vectorafbeeldingen, nieuwe documentstijlen voor snelle opmaak en veel meer. En er zijn mogelijkheden voor meertalige distributie en flexibele licentieverlening. Met CorelDRAW® Graphics Suite X6 kan uw bedrijf zonder enige beperking professioneel communicatiemateriaal maken, waaronder websites, met een heel eigen stijl!

EN als u vandaag koopt, kunt u een gratis downloadexemplaar van Corel® Painter® 12 aanvragen!

corel photo painter second landing page logo

Corel® Painter® 12, dat beschikbaar is voor pc en Mac, is de beste professionele software voor digitale kunst op de markt, en wordt internationaal geroemd om zijn realistische RealBristle-schildersysteem en een keur aan 'echte' tools voor digitale kunst waarmee het uiterlijk wordt nagebootst van de traditionele tegenhangers van deze schildergereedschappen.

Verken de honderden penselen en tientallen papiertexturen, waterverven, olieverven en meer. Importeer bestanden met meerdere lagen dankzij ondersteuning voor PSD-bestanden. En u kunt alles aanpassen: van uw werkruimte tot kleurenpaletten en penselen.

Maar wees snel, want deze aanbieding is slechts geldig voor de volledige versie tot 30 juni 2013!

NL

Voer de volgende stappen uit:

  1. Koop CorelDRAW® Graphics Suite X6 (alleen de volledige standaardversie in doos of als download) bij uw favoriete leverancier tussen 6 mei 2013 en 30 juni 2013.
  2. Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen en samen met het aankoopbewijs (bon of factuur van de bestelling) in te zenden naar Corel vóór 15 juli 2013.
  3. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van de ontvangst van uw aanvraagformulier per e-mailbericht en als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een tweede e-mail met de koppeling om Corel® Painter® 12 te downloaden met een uniek serienummer waarmee u de software kunt activeren.

Waar kan ik dit product kopen?

Corel